Zing verder met Singstar Volume 2

De eerste Singstar op de PlayStation 3 was een groot succes en maakte volledig gebruik van het PlayStation Netwerk. Je kon er bijvoorbeeld een soort van MySpace Singstar zien waar je andere zangers en zangeressen kan zien en je kan er ook nummers downloaden zodat je niet steeds een nieuwe versie hoeft te kopen.

Nu heeft Sony Singstar Volume 2 aangekondigd voor de PlayStation 3. Deze versie zal 30 nieuwe liedjes bevatten en een duet mode. De game moet ergens in de zomer uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?