Tales from the Borderlands - Episode 4: Escape Plan Bravo

  • Ontwikkelaar Telltale Games
  • Eerste releasedatum 18 augustus 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Review: Tales from the Borderlands - Episode 4: Escape Plan Bravo - Pc

De tijd is weer aangebroken dat ik weer heerlijk kan genieten van een episode van Tales from the Borderlands. Wat kijk ik daar toch elke keer naar uit. Natuurlijk volg ik op dit moment ook Telltale's Games of Thrones, maar toch ligt Borderlands mij een heel stuk beter. Het is dan ook weer een waar genoegen dat ik aflevering 4 Escape Plan Bravo mag reviewen, want man oh man, dit is zeker de beste tot nu toe! En weer opnieuw: mogelijke spoilers als je nog niet helemaal up-to-date bent.

onbekend

Klaagmuur

Dit maal begin ik met een klacht, want ik vind het onethisch dat wij als fans steeds een maand moeten wachten op een nieuwe aflevering! Dit heb ik al wel vaker als minpunt gegeven aan Telltale-games, toch vond ik het dit keer het meest tergend. Door het lange wachten ben je helemaal uit het verhaal en moet je eigenlijk de vorige aflevering weer opnieuw spelen om weer een beetje in het verhaal te komen. Daarom is het wellicht beter om te wachten tot het gehele seizoen voorbij is om daarna alles in 'n ruk uit te spelen. Al is dat vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Hyperion, here we come!

Ok', genoeg geklaag, want laten we focussen op de positieve punten. Zoals ik al zei was deze episode weer gigantisch genieten! We pakken het verhaal weer op waar we gebleven waren bij Catch a Ride. Onder druk van vijand Vallory staan Rhys en Fiona klaar om naar Hyperion te gaan. Maar voor het zover is, moet Fiona een spaceship regelen en Rhys zijn dekmantel, zodat hij tijdelijk door het leven kan gaan als Hugo Vasquez. Hoe ze te werk gaan, is natuurlijk weer helemaal aan jou. Eenmaal op Hyperion zetten ze alles op alles om het laatste stuk van het robotje Gortys te vinden, zodat de Vault of the Traveller geopend kan worden. Met de hulp van onze grote vriend Handsome Jack moet dat vast lukken, aangezien hij Hyperion van binnen tot buiten kent.

onbekend

Best Episode Ever

Met Handsome Jack kom ik weer gelijk op het volgende punt, want dit is de aflevering waar hij tot nu toe het meeste in voorkomt. Voor fans van Jack (waaronder ik ook mijzelf reken) is dat natuurlijk heerlijk om hem zoveel te mogen mee maken en genieten van zijn altijd geweldige adviezen. Dit is onder andere 'n van de redenen dat dit de meest vette episode is tot nu toe! Ik wil verder niet te veel in detail treden van het verhaal, want dan bederf ik misschien het speelplezier voor diegenen die Escape Plan Bravo nog moeten spelen. Zorg dus dat je snel aan de slag gaat met deze aflevering.

onbekend

Het eindoordeel van Melloney van der Torre

Escape Plan Bravo is echt de beste episode die ik heb gespeeld van Tales from the Borderlands. Ik durf misschien wel te zeggen de beste van alle Telltale-games die ik heb gespeeld (en geloof me, dat zijn ze bijna allemaal). Natuurlijk zijn er episodes uit andere Telltale-series die heftiger en emotioneler waren, maar voor mij persoonlijk is dit toch de beste aflevering ooit. Het is de mix van allerlei verschillende elementen die het zo vet maken. Ik denk dat iedereen die ook fan is van Borderlands in het algemeen het met mij eens zal zijn. We hebben nu nog maar 'n aflevering te gaan, en wat kijk ik daar naar uit!

  • Pluspunten
  • Beste aflevering tot nu toe
  • Weer sterk en humoristisch verhaal
  • Minpunten
  • Lang wachten tussen episodes
Gameliner Score
Perfect

Community

Score
Log in om jouw beoordeling te kunnen geven.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?