Guilty Gear Strive

  • Ontwikkelaar Arc System Works
  • Eerste releasedatum 11 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

15 Minutes Of: Guilty Gear Strive

De open beta van Guilty Gear Strive zit er helaas alweer op. Vechtersbaas Rudy heeft echter zijn weekend weggecijferd om de game eens stevig aan de tand te voelen. Zo vriendelijk als hij is, heeft hij ook even vijftien minuutjes aan gameplay opgenomen van deze unieke fighter. Wil je zijn uitgebreide mening over Guilty Gear Strive checken? Kom dan snel weer terug na het kijken van onderstaande video want de preview staat in de stijgers!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?