Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Sea of Thieves

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 20 maart 2018
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Top 5: Beste piraten games

Het open water, een eigen schip en een oneindige mogelijkheid aan avonturen. Piraten games zijn er in allerlei soorten en maten. Zolang er maar genoeg rum is, kunnen we alles aan. Laat die vijanden maar komen!

Vandaag bekijken Bram en Claudia de Top 5 beste piraten games. Bekijk hier de andere Top 5-videos.

Wat is jouw favoriete piraten game? Laat het ons weten in de comments!

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?