Drie van die: Voertuigen in The Crew 2 en hoe ze besturen

Geplaatst: 7 juni 2018 14:00
Aangepast: 14 juni 2018 22:12

Afgelopen weekend heb ik deel mogen uitmaken van de gesloten bèta in The Crew 2. De bèta, die ietwat kort was, voelde voor het grootste deel erg goed aan, maar er waren nog wat verbeterpuntjes. Op 9 maart heb ik een Drie van Die geschreven over de verschillende voertuigen in The Crew 2. Hier heb ik het gehad over de verschillende beschikbare voertuigen waar naadloos tussen gewisseld kan worden in The Crew 2. Hoe goed dit werkt gaan jullie hieronder lezen.

Auto's

In de closed bèta heb ik een drie á  viertal races gedaan met twee verschillende auto's. Eén van de auto's was gemaakt voor streetracing en een andere auto die gemaakt was voor offroad racing. Ondanks dat dit twee totaal verschillende auto's waren in ander soort omgevingen en wegdekken, voelden deze auto's toch wel heel erg hetzelfde aan. Het wisselen van de weg naar offroad met dezelfde auto of het rijden door de regen maakt niet heel veel verschil voor de wegligging van je auto. Daarnaast is het mogelijk om in de lucht te sturen zodra je wielen de grond verlaten, iets dat ik erg raar vind, maar misschien voor een ander is het logisch. Het blijft immers een arcade game.

Boten

Eén van de nieuwe voertuigen in The Crew 2 is de boot. Verrassend genoeg voelde de supersnelle boten waarmee je te werk gaat in The Crew 2 een stuk beter aan dan de besturing van de auto's. Je racet net zoals bij de auto's van checkpoint naar checkpoint. Intussen suis je over de golven of doe je gestoorde jumps over ramps. Veel vernieuwends zat er niet in de bootraces, maar aangezien het gewoon goed aanvoelde weet ik niet of dit nodig is.

Vliegtuigen

Het andere nieuwe voertuig in The Crew 2 is het vliegtuig. Ook deze voelt verrassend goed aan en is gemakkelijk te besturen. Mijn eerste "race" met het vliegtuig was een tutorial, waarin ik alle tricks leerde kennen. Binnen no-time was ik in staat om barrel-rolls, backflips en de grond aan te tikken met mijn wielen. Niet alleen was het verrassend makkelijk, maar was het ook nog gigantisch leuk. De bedoeling van deze missie bleek uiteindelijk te zijn dat ik binnen een bepaalde tijd een x aantal punten moest halen. Deze had ik dan al lang gehaald voordat ik doorhad dat dat de bedoeling was.

Ondanks de low effort animaties en playermodels heb ik me prima vermaakt met deze ietwat korte closed beta en kijk ik enorm uit naar de volledige game. Heb jij meegedaan aan de closed bèta? Hoe is het jou bevallen?

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Crew 2

Series

The Crew

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 juni 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Ivory Tower

Gameliner Awards

-

Lees meer