Resident Evil Village

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 7 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score

Recap: Resident Evil Village Showcase april

Resident Evil Village toont via een showcase een nieuwe trailer, gameplaybeelden, een datum voor de tweede demo en als klapper onthult het de Mercenaries-modus! Dit en nog meer lees in de recap van de Resident Evil Village Showcase april.

De showcase begint met een nieuwe trailer voor Resident Evil Village. We zien de vele conflicten waar Ethan Winters mee moet dealen. Hij lijkt samenwerking te zoeken met de overlevenden van het afgeslachte dorp. Er wordt nog steeds sterk gespeculeerd over Chris Redfields rol in de game. Capcom laat weten dat de tweede demo eerst speelbaar is op de PlayStation-consoles. De demo is voor een gelimiteerde tijd speelbaar op 2 t/m 3 mei. PlayStation eigenaren kunnen echter al met gedeeltes van de demo aan de slag op 17 t/m 18 april en 25 t/m 26 april. De Resident Evil Village showcase laat ook gameplay zien van een modus die echte Resident Evil-fanaten nog wel kennen. De Mercenaries-modus keert terug! Het gaat hier wederom weer om het neerzetten van een goede score en snelle tijd. Je kunt de Duke gebruiken om wapens te kopen en je gear te upgraden. Dit keer is er echter ook een roguelike-sausje overheen gegoten, want Ethan kan diverse upgrades vinden die hem speciale vaardigheden geven. Resident Evil Re:Verse kwam ook eventjes aan bod en er wordt een VR-variatie onthuld van Resident Evil 4. Dead by Daglight gaat samen met Resident Evil aan de slag voor het volgende hoofdstuk van de multiplayergame. Tot slot krijgen we een nieuwe trailer te zien van de Netflix-serie Resident Evil Infinite Darkness en wat informatie over de aankomende live-action film.

Resident Evil Village is beschikbaar vanaf 7 mei voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Capcom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?