20 miljoen leden PlayStation Network

PlayStation Network en Xbox Live zijn grote concurrenten van elkaar. Xbox Live kost geld en PlayStation Network is gratis. De PlayStation fans zeggen dat het niet uitmaakt, terwijl de Xbox fans het tegendeel beweren.

Al met al heeft het PlayStation Network nu 20 miljoen leden. Hier komen wel de replica-accounts bij. Dit zijn accounts van al bestaande leden die bijvoorbeeld content uit de Amerikaanse PlayStation Store willen halen. Deze content zit meestal niet in de Europese PlayStation Store.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?