2009 brengt geen nieuwe Rock Band

Harmonix zal dit jaar geen Rock Band 3 uitbrengen. De ontwikkelaar geeft aan het te druk hebben met de ontwikkeling van The Beatles muziekgame en het toevoegen van downloadbare content.

De aankomende Beatles game staat gepland voor eind 2009 en zal geen kopie worden van Rock Band, maar een volledige nieuwe game.

Dit nieuws werd verteld door Harmonix medeoprichter Alex Rigopolous tijdens de Consumer Electronics Show in de Verenigde Staten. Daarnaast gaf hij aan dat er al zo'n dertig miljoen nummers zijn gedownload voor Rock Band en Rock Band 2. Ook wordt er heel misschien in de toekomst een keyboard toegevoegd aan de bestaande instrumenten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?