250 GB HDD niet apart verkocht

Het is al bevestigd dat er een limited edition uitkomt van de Xbox 360 naar aanleiding van de release van Modern Warfare 2. Deze editie zal een harde schijf van 250GB bevatten.

Nu is een logische vraag of deze harde schijven ook apart zullen worden verkocht. Helaas is het antwoord daarop 'nee'. De 250GB grote harde schijf zal exclusief voor de bundel met Modern Warfare 2 zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?