Check hier alle The Game Awards 2023 content

800 Microsoft Points voor Left 4 Dead DLC

Left 4 Dead kan als een groot succes beschouwd worden. De game is al vele malen verkocht en er is inmiddels ook al een vervolg aangekondigd.

Vandaag is de extra content verschenen voor Left 4 Dead. De content heet Crash Course en kost 800 Microsoft Points voor de Xbox 360 en is gratis voor de PC. Vreemd genoeg klopt de prijs niet voor de Xbox 360. De DLC zou namelijk 560 Microsoft Points gaan kosten. Blijf Gameliner checken om te weten te komen of de prijs nog veranderd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?