Aan Battlefront 3 wordt nog steeds gewerkt

Volgens een van de stemacteurs van de game Star Wars: Battlefront 3 is het spel nog steeds in ontwikkeling.

De game werd voor het eerst bekendgemaakt toen ontwikkelaar Free Radical failliet ging. Dat houdt in dat de game al jaren in ontwikkeling is en daarom dachten veel gamers dat Battlefront 3 niet meer doorging.

We weten inmiddels dat de plannen er nog liggen, zo zegt acteur Chris Marazzo. Welke studio de eer op zich mag nemen is echter nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?