Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Abonnementservice voor Quake Live

Quake Live is de browserversie van Quake III Arena, ontwikkeld door Id Software. De game draait in je internetbrowser en is volledig gratis. Je zult zo nu en dan wel advertenties zien.

De ontwikkelaar hoopte met de advertenties genoeg geld te verdienen om winst te maken op Quake Live. De game brengt te weinig op voor Id Software, daarom is besloten om een abonnementservice te starten. Met een abonnement zul je bijvoorbeeld private servers kunnen gebruiken. Het is nog niet bekend hoeveel deze service gaat kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?