Activision kondigt nieuwe Call of Duty aan

In een vraaggesprek over de afgelopen kwartaalcijfers van Activision liet de ontwikkelaar weten dat het zevende deel in de befaamde Call of Duty-serie alweer voor de deur staat. Dit, terwijl het zesde deel, Call of Duty: Modern Warfare 2, pas vanaf morgen beschikbaar is.

Zoals verwacht ontwikkelt Treyarch deze versie van de befaamde FPS. De ontwikkelaar was al eerder verantwoordelijk voor Call of Duty 3 en Call of Duty: World at War. Als we de geruchten mogen geloven, zou dit deel in de Call of Duty-serie ons naar de Vietnam-oorlog brengen. Benieuwd wat Treyarch hiervan gaat maken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?