Activision registreert domeinen voor James Bond

De website Superannuation heeft twee nieuwe domeinnamen gespot die zijn vastgelegd door Activision. In beide gevallen gaat het om games die op één of andere manier te maken hebben met James Bond.

De twee domeinen zijn "bloodstonegame.com" en "goldeneyegame.com". De eerste van de twee werd een tijdje geleden al gespot op de site van HMV. Bloodstone zou een racegame worden die gebruik maakt van de James Bond licentie.

Van de game waarvoor het tweede domein is geregistreerd is echter nog niets bekend. Het is dus wachten op de eerste info of geruchten over deze tweede titel.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?