Check hier alle The Game Awards 2023 content

Alan Wake wordt wakker

Eindelijk is meneer A. Wake wakker geworden uit een lange slaap! Op de E3 werd een verhaaltrailer laten zien en gameplaybeelden.

De game wordt gemaakt door Remedy, van de makers van Max Payne 1 en 2. Alan Wake lijkt een Third Person- en First Person view te hebben. De game kent ontzettend veel detail en er gaat veel kapot. Alan Wake blijkt ook een paar Survival Horror elementen te kennen. Wat ook interessant is, is het veranderen van camerapunt op het moment dat je van achter aangevallen wordt. In Alan Wake lijkt licht heel belangrijk. Licht zal de monsters tegenhouden en verzwakken als je het op ze richt. De game is ontzettend filmisch gemaakt. Alan zal tijdens de gameplay door in zichzelf praten. Ook door de verschillende camerastandpunten zal de game vaak aanvoelen als een filmische ervaring. Alan Wake zal in de lente van 2010 verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?