Aliens vs. Predator demo groot succes

Na enige problemen verscheen de demo van Aliens vs. Predator eindelijk op de PS3 en Xbox 360. Deze problemen hebben de demo er echter niet van weerhouden om een succes te worden. De demo is namelijk inmiddels al meer dan 4 miljoen keer gedownload.

De demo van Aliens vs. Predator verscheen op 4 februari voor de PS3 en op 11 februari voor de Xbox 360. De game zelf is ook alweer 2 weken beschikbaar. Of de game net zo'n succes wordt is nog maar de vraag.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?