Alone in the Dark komt niet naar de Nintendo DS

Zojuist heeft Atari bekendgemaakt dat Alone in the Dark niet op de Nintendo DS zal verschijnen. Nintendo liet eerder weten dat de game bevestigd was voor de Nintendo DS, maar Atari zegt dat het nooit de bedoeling is geweest om Alone in the Dark op de Nintendo DS uit te brengen.

Binnenkort verschijnen wel de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, PC en Nintendo Wii versies. De game zal naar alle waarschijnlijkheid verschijnen op 30 mei 2008 en bevat een geheel nieuwe plot dat plaats vindt in Central Park.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?