Amerikaans bedrijf ontwikkeld gamebril

Pc-gamers die lang gamen en vermoeide of geïrriteerde ogen krijgen, zullen met het nieuwste product van het Amerikaanse bedrijf Gunnar Optiks minder last krijgen van hun ogen. Het bedrijf heeft namelijk sinds kort een gamebril in ontwikkeling.

Dankzij de bril zal de gamer minder licht van buiten het scherm en droge lucht in de ogen krijgen. Dit mede door het frame van de bril en de speciaal ontworpen glazen. Zo zul je minder snel vermoeide ogen krijgen. Het is nog niet bekend wanneer de gamebril bij ons op verkrijgbaar zal zijn. Nog even afwachten dus.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?