Check hier alle The Game Awards 2023 content

Angry Birds The Movie is een mogelijkheid

Angry Birds. Menig iPod Touch- of iPhone-bezitter zal het wel kennen. Die kleine vogeltjes willen hun eieren terug van de groene varkens. Dat klinkt toch echt als een geweldig verhaal voor een film?

Nou, niet echt. Toch moet er een film over komen. Rovio Mobile CEO Mikael Hed vindt dat Angry Birds de eerste bekende franchise is op een mobiele telefoon en daar hoort een film bij. Op de vraag of ze dan niet beter een vervolg konden maken op Angry Birds antwoordde hij:

It doesn't make sense [to produce a slate of different games] when you have a hit of any caliber. When you create brand equity, to do that again would be a difficult task rather than nurture and build around what you have.


Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?