Angstige content op 21 mei

F.E.A.R 2: Project Origin is al sinds februari te koop. Het wordt daarom wel eens hoog tijd voor wat nieuwe extra content. 21 mei zal het Armored Front Pack te downloaden zijn.

Het pakket bevat twee nieuwe maps en een extra toevoeging. De Decoy Map laat je spelen met speelgoedsoldaatjes tegen levende soldaten. In de Conductor map speel je in en rondom een treinstation. Ten slotte is het mogelijk om je personage 1 van de 4 hoofden te geven.

Het pakket zal 540 Microsoft Points gaan kosten of 6,99$. Er zal nog een map pack verschijnen voor F.E.A.R 2. Deze zal in juli komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?