Animatieserie Sonic X Shadow Generations: Dark Beginnings onthuld

-

De laatste aankondiging van Sonic Central was er nog eentje over Sonic x Shadow Generations. Er komt namelijk een driedelige animatieserie aan, genaamd Sonic X Shadow Generations: Dark Beginnings.

In de nieuwste trailer van Sonic X Shadow Generations kregen we al meer te zien van het verhaal achter Shadow the Hedgehog. Er gaat echter veel meer achter dit complexe personage schuil. Gezien het dit jaar het Fearless Year of Shadow is, kan een animatieserie over de duistere achtergrond van Shadow niet ontbreken. Deze driedelige animatieserie, genaamd Sonic X Shadow Generations: Dark Beginnings fungeert als een proloog voor de aankomende game. Deze animatieserie, geschreven door Ian Flynn die veel van de Sonic Archie comics geschreven heeft, laat ons zien hoe Shadow gemaakt is, hoe hij bevriend raakt met Maria Robotnik en uiteindelijk naar de aarde gaat om wraak te nemen op G.U.N en de Black Arms.

De eerste aflevering, genaamd Shadow and Maria, verschijnt 25 september. De tweede aflevering, genaamd Finding the Way, verschijnt op 3 oktober en To the Ark, de laatste aflevering, verschijnt op 10 oktober. Alle afleveringen van Sonic X Shadow Generations: Dark Beginnings zijn straks te zien op YouTube en de social mediakanalen van Sonic the Hedgehog.

Bron: Sonic Team
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord