Assassin's Creed 2 sluipt naar PlayStation Home

Ben jij nog niet klaar met PlayStation Home? En ben je nog steeds je kamer compleet aan het maken met meubels, trophies en andere accessoires? Misschien wil je dan wel tussen je meubels sluipen als een echte Assassin?

Dat kan, vanaf deze week! Ter ere van de release van Assassin's Creed 2 komt namelijk wat downloadbare content uit voor Home. Naast een gebruikelijke Assassin's Creed 2 Space is binnenkort ook een pakje voor je personage in Home beschikbaar. Zo kun jij jezelf in een echt Assassin-jasje steken, of je nu vrouw of man bent. Ezio zal vast jaloers zijn.

Later deze week zullen in de Amerikaanse Home ook kalkoenen rondlopen. Dit is weer ter ere van het Amerikaanse Thanksgiving. Over de prijs van de Assassin's Creed 2 outfit is nog niets bekend. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?