Assassin's Creed 2 team verdrievoudigd

Ubisoft Montreal is al druk bezig met Assassin's Creed 2 en om de ontwikkeling nog sneller te laten verlopen heeft Ubisoft het ontwikkelingsteam verdrievoudigd ten opzichte van het originele team.

De producer, Sebastien Puel, gaf het volgende aan in een interview met Nowgamer: The team's size for the second title of Assassin's Creed 2 is about three times the size of the team of the first game. Making Assassin's Creed from A to Z took around four years It's a very good thing we are keeping most of the core members who envisioned the first Assassin's Creed. They know the project very well.

Momenteel werken er 450 medewerkers aan de game waarvan 75% ook heeft meegeholpen aan de het eerste deel. De productie van het eerste deel duurde echter erg lang vandaar de verdrievoudiging van het team.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?