Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Assassin's Creed 2 Trophies bekend

Weer een leuk lijstje Trophies voor de fanatieke schattenjager, ditmaal van de aankomende game Assassin's Creed 2. Assassin's Creed 2 zal meer variatie kennen en nog beter uitgewerkte gameplay.

Bekijk hier de lijst met Trophies. De game zal op 20 november verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 3, de Xbox 360 en voor de PC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?