Audiosurf misschien naar de iPhone

Binnenkort komt Apple met de 3.0 firmware update voor de iPhone, waardoor onder andere de muziekbibliotheek van het apparaat vrijer toegankelijk wordt. Het leuke hiervan, is dat software ontwikkelaars hierdoor de mogelijkheid hebben om deze muziekbibliotheek te gebruiken voor bijvoorbeeld games, en dat is nu net wat Audiosurf een tijdje geleden ook heeft gedaan op de PC.

Nu het ook mogelijk is om eventueel een Audiosurf voor de Apple te maken, beginnen de geruchten daarover meteen los te komen. De site APPera stuurde dan ook een mail naar de ontwikkelaar Dylan Fitterer, die blij antwoordde met de woorden: "WooHoo! I'm on it.". Niet echt bevestigende informatie, maar uit de woorden kun je wel zien dat Fitterer interesse heeft in een port naar de iPhone. Hopelijk zien we binnenkort de bevestiging van Audiosurf voor de iPhone!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?