Aziatische landbouw komt naar Farming Simulator 25

-

Tijdens de Tokyo Game Show liet ontwikkelaar Giants Software een nieuwe trailer zien van Farming Simulator 25. De game krijgt naast Noord-Amerika en Europa ook de map Huntan Pantai, die virtuele boeren een nieuwe ervaring biedt: Aziatische landbouw.

Farming Simulator wordt steeds populairder op de Aziatische markt. De ontwikkelaar zou natuurlijk gek zijn als ze daar niet op inspelen. In samenwerking met uitgever SEGA brengen ze nu de eerste Aziatische map naar de gameserie. Huntan Pantai biedt een compleet nieuwe omgeving met twee soorten rijst, gespecialiseerde apparatuur voor het oogsten en planten en waterbuffels die over de velden lopen. De map bevat een haven met uitzicht op zee, besneeuwde bergtoppen, dorpen met kronkelige wegen om overheen te rijden tot grote steden met hoge gebouwen die je kunt bezoeken en een afgelegen tempel voor het opslaan van je verzamelobjecten.

Van 26 tot en met 29 september kunnen beursbezoekers de nieuwe map uitproberen op diverse platformen. Farming Simulator 25 verschijnt op 12 november.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Farming Simulator 25

Ontwikkelaar:

Giants Software

Uitgever:

PLAION

Release:

12 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord