Check hier alle The Game Awards 2023 content

Backspacer ook naar Rock Band

Rock Band is al een aantal jaar uit en nog steeds blijft Harmonix nummers uitbrengen voor de games. Een tijdje terug bracht de ontwikkelaar het hele album 'Ten' uit van Pearl Jam. De band beviel het wel en daarom zal hun nieuwste album ook naar Rock Band komen.

Pearl Jam's nieuwe album Backspacer zal in september verschijnen. Het album zal ook direct te downloaden zijn op Xbox Live Marketplace en het PlayStation Network. Als je de CD koopt, zal er ook een token bij zitten waarmee je de nummers gratis of met korting kunt downloaden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?