Bad Company 2 krijgt extra maps

Nog eventjes wachten en dan kunnen we beginnen met Battlefield: Bad Company 2. De game zal namelijk op 5 maart verschijnen. Electronic Arts laat het daar echter niet bij. De game krijgt namelijk bij de release twee extra maps.

De eerste map, Laguna Alta genaamd, zal de Conguest modus gaan aanvullen en de tweede map, Nelson Bay genaamd, zal de Rush-modus uitbreiden. De maps zullen overigens alleen via de in-game winkel te downloaden zijn voor degene die de game kopen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?