Bad Company 2 nu al snelst verkopende game

Battlefield: Bad Company 2 is nog maar een paar dagen uit of de game heeft Aliens vs. Predator al weer ingemaakt. De statistieken werden vandaag namelijk onthuld en daaruit blijkt dat Bad Company 2 nu het snelst verkopende game van het jaar is.

Van de aantal verkochte exemplaren neemt de Xbox 360 maar liefst 53 procent in beslag. De game doet het dus vooral goed op de Xbox 360. Daarnaast neemt de PS3 31 procent in beslag en de pc neemt slecht 16 procent van de verkochte exemplaren in beslag.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?