Bajo en Tooie rennen, springen en vliegen

Sinds Banjo-Kazooie: Boutjes en Moertjes in de winkels ligt, leek Rare het een goed idee om ook de oude Nintendo 64 versies naar Xbox Live Arcade te brengen. Banjo-Kazooie is al een tijdje op Xbox Live Marketplace te vinden. Daar komt binnenkort ook Banjo-Tooie bij.

Vandaag is er een nieuwe video verschenen van Banjo-Tooie waarin we de twee beste vrienden zien rennen, springen, vliegen, klimmen, klauteren en nog veel meer bewegingen maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?