Band Hero krijgt nieuwe instrumenten

Activision, momenteel werkzaam aan de nieuwe muziekgame Band Hero, heeft aangekondigd dat ze voor die game nieuwe instrumenten in het leven gaan roepen. Echt grote verschillen tussen de al bestaande instrumenten van Guitar Hero zijn er niet, maar toch zijn er kleine dingen getweaked.

Zo zullen de 'floating pads' van het drumstel nauwelijks geluid maken als je er op slaat, en zal het baspedaal gevoeliger zijn. Daarnaast is het mogelijk om twee pedalen aan te sluiten, die je nodig zult hebben als je de songs uit de game op het Expert+ niveau wilt spelen. En eindelijk kunnen ook lange mensen genieten van muziekgames: het drumstel is verstelbaar in hoogte.

De gitaar heeft dan weer een betere strumbar en solo-knoppen gekregen. Alle andere veranderingen hebben meer te maken met het uiterlijk van de instrumenten, zoals chrome-effecten en rode en witte faceplates voor de gitaar. Band Hero is op het moment in ontwikkeling voor de PS2, PS3, Wii en X360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?