Bane dwaalt rond in Arkham Asylum

Batman: Arkham Asylum is geen game die het verhaal volgt van The Dark Knight. De game speelt zich af in en rondom Arkham Asylum, het gekkenhuis van Gotham City. Veel oude vijanden zullen Batman daar opwachten, zoals The Joker, Scarecrow en The Riddler.

Vandaag is er een nieuwe vijand voor Batman bekendgemaakt. Ook Bane zal zich in de strijd werpen om het Batman lastiger te maken. Kijk naar het filmpje hieronder voor meer informatie over Bane.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?