Banjo en Kazooie in Sonic & SEGA All-Stars Racing

Binnenkort komt SEGA met de game Sonic & SEGA All-Stars Racing. De game zal echter niet alleen bestaan uit Sonic en zijn vrienden. Banjo en Kazooie zullen namelijk ook meedoen in de game.

Banjo en Kazooie zijn eigenlijk twee personages van Rare, een ontwikkelaar van Microsoft. De personages zullen dan ook alleen speelbaar zijn in de Xbox 360-versie van de game. Daarnaast kun je ook racen met je eigen Xbox Avatar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?