Banjo-Tooie naar Xbox Live

Banjo-Kazooie is al een poosje te downloaden via Xbox Live en nu heeft Rare laten weten dat eind deze maand, na een aantal uitstellingen, ook het tweede deel gaat verschijnen genaamd Banjo-Tooie.

Om precies te zijn verschijnt Banjo-Tooie 29 april op Xbox Live. Over de prijs is echter nog niks bekend, maar waarschijnlijk zal de game 1200 Microsoft Points kosten net zoals de voorgaande game Banjo-Kazooie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?