Batman: Arkham Asylum Collector's Edition aangekondigd

Vannacht was al te lezen dat Eidos hoog inzet op het succes van Batman: Arkham Asylum. Onder andere door een grote reclamecampagne en, volgens hen, de goede kwaliteit van de graphics en het verhaal zou het wel eens één van dé games van 2009 kunnen worden. Bij eigenlijk elke groot spel hoort een Collector's Edition met leuke goodies. Eidos heeft vandaag aangekondigd dat Batman: Arkham Asylum deze ook krijgt. De bundel moet net als de normale versie 9 juni voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC in de winkels te vinden zijn.

De bundel bevat het volgende:

-Een making-of DVD
-Een handleiding in kleur.
-Code voor de downloadable content Challenge map Crime Alley.
-Een "Arkham Doctor's Journal" van 48 pagina's met notities van patiënten.
-Een 14 inch batarang met stand (een werpwapen in de vorm van een vleermuis)

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?