Batman: Arkham Asylum mogelijk vertraagd

Geplaatst: 1 mei 2009 13:59
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Er lijken problemen in het paradijs van Arkham Asylum te zijn. Terwijl je Batman al een aantal keer in het gekkenhuis van onder andere Joker en Two-Face hebt kunnen zien slingeren, lijkt het spel toch uitgesteld te zijn. Het bekende Amerikaanse gameblad Game Informer heeft dit gerucht in de wereld geholpen.

"Volgens advertenties en releasedata van winkels zal Batman: Arkham Asylum 23 juni in de winkels liggen. De officiële gamesite geeft daarentegen aan dat het om een zomerrelease gaat. Vandaag hebben bronnen dicht bij de game ons verteld dat de release naar achter geschoven wordt richting het vierde kwartaal van 2009," aldus Game Informer.

Game Informer zegt contact met zowel Eidos Interactive als Warner Bros. Interactive Entertainment gehad te hebben. Van Eidos heeft het gameblad volgens eigen zeggen geen reactie gehad. Game Informer zegt dat een woordvoerder van Warner Bros. reageerde met 'sorry, geen commentaar' toen gevraagd werd of 23 juni nog steeds de dag van release is voor de Verenigde Staten.

Het is nog even afwachten of Batman: Arkham Asylum nou uitgesteld wordt of niet. Aangezien er in Amerika geadverteerd wordt met het verschijnen van de game op 23 juni lijkt het er niet op. Een precieze dag voor Europa was sowieso nog niet bekend - alleen dat deze ergens in de zomer zou zijn.

Lees meer