Battlefield 3 officieel aangekondigd

DICE heeft het druk. De ontwikkelaar is bezig met Battlefield 1943, Battlefield Bad Company 2 en Battlefield Heroes. Dit zijn niet de enige projecten waar DICE aan werkt.

Vandaag meldde Electronic Arts dat de ontwikkelaar bezig is met Battlefield 3. Volgens Electronic Arts COO John Pleasants ziet de game er nu al zeer goed uit. Het zal nog wel even duren voordat de game verschijnt. Pleasants meldde dat de game in het volgende fiscale jaar zal uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?