Battlefield Bad Company 2: Vietnam in Tokyo

Battlefield Bad Company 2 was een groot succes. De single player was vermakelijk, wat we niet helemaal gewend zijn van Battlefield. Daarnaast staat de multiplayer ook als een huis en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds gespeeld.

Binnenkort verschijnt er een expansion voor Bad Company 2 die zich compleet in Vietnam afspeelt. DICE zal de uitbreiding voor het eerst laten zien bij de Tokyo Game Show. De Vietnam-uitbreiding bevat 4 nieuwe maps, wapens, voertuigen en unlockables die allemaal in een Vietnam-sausje zijn gegoten. De uitbreiding zal eind dit jaar verschijnen voor pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?