Bayonetta verschoven naar 2010

SEGA doet ook graag mee aan de hedendaagse rage om games uit te stellen. Hun nieuwe titel Bayonetta wordt verschoven naar 2010; dit geldt althans voor Europa. De Japanners hebben wel geluk, voor hun verschijnt de game gewoon in oktober.

De reden voor dit uitstel ligt ook weer in het feit dat ze bang zijn dat de regen aan eindejaars titels de game kunnen overspoelen. Voor ons Europeanen is het dus nog even wachten. Bayonetta zal begin 2010 verschijnen voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?