Bayonetta vertelt verhaal

Bayonetta komt uit de gedachten van Hideki Kamiya. Deze man is ook de bedenker van Devil May Cry. In Bayonetta moet de gelijknamige heks strijden tegen monsters die zich verkleden als engelen.

Om het verhaal wat beter uit te leggen, is er vandaag een video verschenen waarin het verhaal wordt vertelt van Bayonetta. Scroll naar beneden om de video te bekijken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?