Begrijp meer van inFamous

Peter en Klaas waren allebei erg tevreden over inFamous. De game speelt zich af in Empire City, die wordt geteisterd door een epidemie. Aan jou de taak om de stad te redden, of te vernietigen.

Voor mensen bij wie het verhaal nog niet helemaal duidelijk is, is het nu mogelijk om de comic van inFamous te lezen. Deze vierdelige comic zal het verhaal verder uitdiepen. Klik hier om de comic te checken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?