Beheer Facebook vanaf je Nintendo DSi

Nintendo heeft bekendgemaakt dat het vanaf vandaag mogelijk is om met de Nintendo DSi jouw foto's direct naar de sociale site Facebook te uploaden, door gebruik te maken van de Wi-Fi Connection die de handheld biedt.

Deze nieuwe mogelijkheid komt mee met een update voor het systeem van de handheld. Om deze uit te voeren moet je een draadloze verbinding met het internet hebben, om vervolgens via 'System Update' in het 'System-Settings'-menu de firmware te downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?