Bekijk het laatste Journaal via je console

Het NOS Journaal is tegenwoordig bijna niet meer te missen. Je kunt het Journaal namelijk via allerlei soorten wegen kijken. Zo kun je het Journaal volgen via je mobiele telefoon, internet en natuurlijk de televisie. Daar blijft het echter niet bij, want het Journaal komt ook naar de platforms.

Roeland Stekelenburg:

We volgen daarbij het publiek, wat wil zeggen dat zodra bepaalde nieuwe platforms populair worden bij doelgroepen die voor ons interessant zijn, we daar ook aanwezig willen zijn.

NOS is namelijk samen met Sony druk bezig om er voor te zorgen dat straks iedereen het Journaal kan bekijken via hun handheld of console. Het NOS Journaal komt nu echter alleen nog maar naar de PlayStation 3, maar in de toekomst zullen er meer volgen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?