Belangrijkste vragen over Aion beantwoord

Nog een paardagen slapen en we kunnen eindelijk de geanticipeerde MMO Aion: The Tower of Eternity spelen. NcSoft is er al redelijk gerust van dat het een succes zal worden, omdat er ondertussen al meer dan 400.000 pre-orders zijn in het Westen.

Om antwoord te geven op alle onbeantwoorde vragen, heeft de uitgever een podcast gelanceerd met meer uitleg en antwoorden. In deze podcast laat men de community uit Zuid-Korea aan het woord, aangezien het spel daar al een tijdje uit is. Nieuwsgierig? Kijk snel naar het filmpje!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?