Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Bestuur games met je gedachte

In Amerika is er een nieuwe controller verschijnen. Deze nieuwe controller zal echter niet worden bestuurd met je handen. De Emotiv Epic zal namelijk met je gedachte worden aangestuurd.

Om de Emotiv Epic in handen te krijgen zul je wel rond de 210 euro moeten neerleggen. Gelukkig zit daar het EmoKey-programma, een programma dat gedachten vertaalt naar commando's, erbij in. Daar komt nog bij dat we nog even moeten wachten, want de Europese release staat gepland in januari.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?