Bethesda bezig met project op de iPhone

Todd Howard van ontwikkelaar Bethesda heeft vandaag bekendgemaakt dat ze bezig zijn met een nieuw project, en dat het te maken heeft met de iPhone van Apple. Het nieuws komt, zoals dat misschien wel hoort anno 2009, via een twitter bericht, dat je hier nog eens kunt nalezen. In het bericht wordt het volgende gezegd:

Grootste nieuws van het Comic-Con panel (een evenement met Ken Levine van BioShock): Todd Howard en Bethesda zijn bezig met een iPhone game

Aangezien deze twitter de enige bron van informatie is, is er verder niks bekend over wat voor game er dan in de maak is, en of deze misschien hoort bij een bepaalde franchise. Het is wel bekend dat dit niet de eerste keer is dat Bethesda een game maakt voor een mobiele telefoon. In het verleden hebben ze namelijk ook versies van The Elder Scrolls naar de mobiel gebracht. Hou Gameliner in ieder geval in de gaten voor meer nieuws over deze nieuwe game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?