Beyond Good & Evil gaat HD

Als je van plan bent Beyond Good & Evil te kopen, raden wij je aan om daar nog even mee te wachten. Ubisoft heeft namelijk een HD-versie van de game aangekondigd.

De HD-versie van Beyond Good & Evil verschijnt voor de Xbox 360 en PlayStation 3 via download. De game zal op 1080p draaien, verbeterde textures, mooiere charactermodellen, een opnieuw opgenomen soundtrack en Achievements en Trophies. Er is geen precieze releasedatum gegeven. Ubisoft heeft alleen gezegd dat de HD-versie volgend jaar verschijnt.

Beyond Good & Evil 2 is ook nog steeds in ontwikkeling. De game wordt gemaakt door een klein team om de integriteit te bewaren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?