Binnenkort add-on voor Halo Wars

Over enkele weken komt de eerste add-on voor Halo Wars uit met de naam Strategic Options. In deze add-on zijn drie nieuwe modi verwerkt en kunnen er vier nieuwe achievements worden behaald (100 gamerpoints).

Drie modi
Keepaway is een soort capture the flag spel, waarin twee teams drie Sentinels moeten veroveren.
In Reinforcement heb je telksens verschillende soorten units ter beschikking en is het doel daarmee de vijand slimmer af te zijn.
De derde modi is Tug of War en daarin is de speler met het grootste leger en meeste resources de winnaar.

Halo Wars is inmiddels al meer dan een miljoen keer verkocht en is daarmee de bestverkopende RTS-titel voor een console. Lees hier Michelles review.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?