Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Binnenkort nieuwe trailer Killzone 2?

Begin februari werden er al wat screens online gezet van Killzone 2. Deze screens waren wel van ontzettend slechte kwaliteit. Sindsdien hebben we niet veel meer gehoord over deze game, tot nu.

De geruchten gaan dat Sony tijdens het Play.com Live event in Londen, dat 15 en 16 maart plaatsvindt, een nieuwe trailer van Killzone 2 zal laten zien. Het kan hier ook gaan om een oude trailer, maar veel mensen zeggen dat het om een gloednieuwe trailer zal gaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?