Check hier alle The Game Awards 2023 content

BioShock 2 verschijnt 30 oktober

Vanaf volgende week is BioShock 2 op de E3 te bezichtigen, maar we kunnen alvast verklappen dat deze game vanaf 30 oktober in Europa verkrijgbaar is. Dat heeft 2K Games bekendgemaakt tijdens een presentatie over de financiële cijfers.

Ook zijn we te weten gekomen dat BioShock 2 pas vanaf 3 november in de Verenigde Staten verkrijgbaar zal zijn en wij Europeanen dus bevoorrecht zijn voor deze keer.

Of BioShock 2 vanaf de release voor zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3 en PC tegelijkertijd verkrijgbaar is, werd niet tijdens de presentatie bekendgemaakt. Hopelijk volgende week dan tijdens de E3 meer informatie hierover.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?